Rien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke VillageRien van den Broeke Village

Boek uw verblijf

AankomstVertrek
Powered byCubilis
Bekijk beschikbaarheid

Over Rien van den Broeke Village

Bungalowpark Rien van den Broeke Village biedt u vakantieplezier van het hoogste niveau. Dankzij de unieke ligging van het Bungalow park direct aan de Loosdrechtse Plassen, op steenworp afstand van Utrecht en Amsterdam, de eigentijdse architectuur met mediterrane accenten en veel modern comfort zal ook de meest kritische gast zich hier direct thuis voelen.  In de meeste gevallen kunt u uw eigen boot of huurboot afmeren aan- of nabij uw terras.
De accommodaties, maar ook de persoonlijke aandacht van onze medewerkers, is erop gericht om het de veeleisende gast in de Bungalows, de Eiland Bungalows, Penthouses, Panorama villa's en Watervilla’s optimaal naar de zin te maken.

 

Ligging πŸ“

Met een geweldig ligging aan de Loosdrechts plassen heeft Rien van den Broeke Village alvast één troef op zak.
Rien van den Broeke Village ligt centraal in het land, ga op ontdekking in de historische binnenstadsteden van Amsterdam en/of Utrecht, deze liggen op slechts 25 minuten afstand.
Attracties zoals Keukenhof, Efteling, Walibi en bezienswaardigheden zoals de Zaanse Schans, Kinderdijk, Alkmaar, Volendam / Marken, Giethoorn zijn allemaal bereikbaar binnen ongeveer 50 minuten afstand.

activiteiten

Gelegen in Loosdrecht direct aan de loosdrechtse Plassen; “De Watertuinen van Nederland” waar water altijd dichtbij is.
De Loosdrechtse Plassen betekent water, varen en watersport. Voor een kano, roeiboot, zeilboot of sloep kunt u bij een van de vele verhuurbedrijven terecht. In de plassen liggen eilandjes met mooie stranden, de ideale plek voor een picknick, of meer je bootje aan bij één van de gezellige restaurants met terras aan het water voor een heerlijke lunch of dinner!
“Lokale” bezienswaardigheden die wij aanbevelen zijn bijvoorbeeld Muiderslot, Kasteel ter Haar, Naarden vesting. Om u zelf te verwennen en om te ontspannen raden we "Spa Sereen" aan.

Activiteiten in de omgeving
GRATIS WiFi

GRATIS WiFi