HomeAccommodatiesEiland Bungalow | πŸ‘€ 4-6

Indeling

De Eiland Bungalow is gelegen op een eiland met in totaal 3 Bungalows. De enige manier om dit eiland te bereiken is per (roei) -boot, wij stellen deze bijbehorende roeiboot ter beschikking. De te overbruggen afstand tussen vaste oever en het eiland is ongeveer 20 meter, de waterdiepte is 1,2 meter.

De Eiland Bungalow van ca. 55 vierkante meter is geschikt voor een verblijf van 4 tot 6 personen. In de woonkamer is er een open volledig ingerichte keuken, een gezellige zithoek, een eethoek en een heel fijn terras. Verder beschikt de bungalow over twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

De bungalows zijn van alle gemakken voorzien zoals moderne tegelvloeren, vloerverwarming, dubbele beglazing en hardhouten palen en kozijnen. De accommodatie is voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, oven, wasmachine, wasdroger, tv en GRATIS wifi.
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Beschikbaarheid en Prijzen

Op het Privé Eiland staan ​​drie vrijstaande Eiland Bungalows. Het uitzicht over de Loosdrechtseplassen is vanaf hier adembenemend!

De woonkamer is erg gezellig; gezellige zit- en eethoek, een hoog plafond met balken maakt de bungalow royaal, grote schuifpui geven toegang tot het terras en een mooi aangelegde tuin.

De twee slaapkamers (een van hen heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft een stapelbed) en daarbij een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer biedt ruimte om met 4 - 6 personen te verblijven.

Bij de Eilandbungalow hoort, zonder extra kosten, het gebruik van de roeiboot en een voor uw plezierboot gereserveerde ligplaats in onze jachthaven.

Lees meer