HomeAccommodatiesPenthouse | πŸ‘€ 2-4

Penthouse

De Penthouses zijn gelegen aan een eigen jachthaven. Met hun uitzicht over haven en/of de Loosdrechts plassen zijn deze Penthouses zeer aantrekkelijk voor een exclusief vakantieverblijf. 
Dit appartement, gelegen op de eerste verdieping, van ca. 55 vierkante meter met privéterras, is geschikt voor een verblijf van 2 tot 4 personen.

Het Penthouse is voorzien van alle moderne gemakken zoals vloerverwarming, reflecterende dubbele beglazing, vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron, wasmachine, wasdroger, TV en GRATIS Wi-Fi.
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Bij het Penthouse behoort, zonder extra kosten, een ligplaats, gereserveerd voor uw plezierboot in onze jachthaven.

Beschikbaarheid en Prijzen

Indeling

Via de eigen ingang bereikt u de woonkamer met onder andere een gezellige zit rondom de open haard. Openslaande deuren geven toegang naar het privéterras met een uitzicht op de haven en/of op de Loosdrechts plassen. De open keuken heeft vrijstaande kookgelegenheid met alle moderne apparatuur.
De 2 persoons slaapkamer en aangrenzende badkamer met Turks stoombad vormen een heerlijke ruime en comfortabele combinatie. Een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer biedt de mogelijkheid om met 4 personen in deze accommodatie te verblijven.

De prachtig aangelegde tuinen worden onderhouden door deskundige hoveniers.

Beschikbaarheid en Prijzen