HomeAccommodatiesPanorama Villa πŸ‘€ 6-8

πŸ‘€ 6-8 | Semi-detached | 3 bedrooms | 2 bathroom

Geschakelde woningen van ca. 95 m2 met drie slaapkamers, twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele woonkamer met een heerlijke open haard. Een heerlijk terras en tuin en een loggia met een gezellig zitje. In de meeste gevallen stapt u vanaf het terras van de woning gemakkelijk in uw boot

Via de overdekte entree bereikt u de woonkamer met open haard en open keuken. De hoofdslaapkamer (gelegen op de begane grond) heeft een eigen badkamer “en suite”. De beide andere slaapkamers op de eerste verdieping (waarvan één met twee stapelbedden) zijn bereikbaar via een wenteltrap vanaf de begane grond, ze hebben ieder toegang tot het balkon.
De schuifdeuren op de begane grond leiden naar het terras, aangrenzend is een loggia, deze is ook te bereiken via de woonkamer, de loggia met een gezellige zitje,  is een perfecte plek voor zonnige Nederlandse lente- en vroege herfstdagen.

Beschikbaarheid en Prijzen

Panorama Villa's | πŸ‘€ 6-8

Geschakelde woningen van ca. 95 m2 met drie slaapkamers, één badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele woonkamer met een heerlijke open haard. Een heerlijk terras en tuin en een loggia met een gezellig zitje. In de meeste gevallen stapt u vanaf het terras van de woning gemakkelijk in uw boot

Via de overdekte entree bereikt u de woonkamer met open haard en open keuken. De hoofdslaapkamer (gelegen op de begane grond) heeft direct toehgan tot de badkamer. De beide andere slaapkamers op de eerste verdieping (waarvan één met twee stapelbedden) zijn bereikbaar via een wenteltrap vanaf de begane grond, ze hebben ieder toegang tot het balkon.
De schuifdeuren op de begane grond leiden naar het terras, aangrenzend is een loggia, deze is ook te bereiken via de woonkamer, de loggia met een gezellige zitje,  is een perfecte plek voor zonnige Nederlandse lente- en vroege herfstdagen.

Beschikbaarheid en Prijzen

Indeling

De Panorama Villa's zijn gelegen aan een jachthaven die uitkomt vrijwel direct uitkomt in de Loosdrechtse Plassen, in ca. 3 mminuten bent u op de plas!. De prachtig aangelegde tuinen worden goed onderhouden door bekwame hoveniers. In de Panorama Villa is comfort het hele jaar door gegarandeerd, zowel de spouwmuren als vloeren en daken zijn goed geïsoleerd, de is woning voorzien van reflecterende dubbele beglazing, moderne tegelvloeren, vloerverwarming. Verder zijn de Panorama Villa's uitgerust met een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, oven of magnetron, TV en GRATIS WiFi. Ze zijn uniek door hun ligging, eigen jachthaven, comfort en design. Bij de Panorama Villa behoort gedurende uw verblijf, zonder extra kosten, een ligplaats voor uw plezierboot in onze jachthaven.